U bent welkom een kijkje te komen nemen

Eén van de vier molens is voor publiek toegankelijk: Molen 4, de Putmolen. De molenaar, Johan Slingerland, geeft een uitgebreide rondleiding aan groepen van tien mensen of meer, uitsluitend op afspraak. De kosten, 5 euro pp, aan de molenaar te voldoen. Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Houd afstand!

Het is fantastisch en indrukwekkend om de vier windkastelen van zo heel dichtbij in werking te kunnen zien en horen. Authentieke werktuigen zijn echter geen speelgoed, ze kunnen levensgevaarlijk zijn. Om geen klap van een draaiende molenwiek te krijgen, is het zaak altijd achter de witte hekken te blijven!

Wiekenwoning

Mooi he, zo’n huis-met-wieken midden in de weidse polder! Bedenk wel: dit ‘pratende huis’ waar de draaiende wieken langs de raampjes scheren, is geen toeristische attractie maar een echte woonplek. In deze wiekenwoning leeft de molenaar met zijn gezin. Respecteer dus hun privacy. Door de ramen naar binnen gaan staan gluren, dat doe je gewoon niet!

Honden mee: nee!

Hoe lief en leuk uw trouwe viervoeter ook is, hij mag helaas niet mee op de wandeling langs de molens. Te gevaarlijk voor de loslopende schapen onderweg en voor de weidevogels die bescherming behoeven.

Bezoek Aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte

Volg het verrassende verhaal van de vier windkastelen in de polder. In de nieuwsbrief, vier maal per jaar, met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram