Nationale Molendag 2022

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 14 mei van 10.00 tot 17.00 uur bij de prachtige molens van onze unieke Molenviergang. Dat geeft de mogelijkheid de molens van dichtbij te bekijken en vragen te stellen aan de molenaars. Ieder uur is er in het zomerhuis bij de Putmolen (molen 4) een presentatie over de molens en hun werk voor de polder. Ook de onlangs gerestaureerde Ondermolen (molen 3) is van dichtbij te bewonderen. Maar door restauratiewerkzaamheden aan de Middenmolen (molen 2) zijn de Bovenmolen (molen 1) en de Middenmolen helaas niet te bezoeken.

Kleurplaat voor de kinderen

Download hier de mooie kleurplaat van de Molenviergang Aarlanderveen. Veel plezier, maak er iets moois van.

Download de kleurplaat van Molenviergang Aarlanderveen

Volg Water, Wind en Wieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die vier maal per jaar verschijnt met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram

Groene Hart