Tulip Festival Nieuwkoop – 12 april t/m 12 mei 2019

Molens, klompen, kaas, koeien en tulpen! In het voorjaar is er op de vrijdagen en zaterdagen van alles te beleven rond dit thema in en rond het gezellige dorp Nieuwkoop. De tulpenvelden en een molen van de Molenviergang zijn vrij te bezoeken tijdens de eerste editie van het Tulpen Festival.

Tulip Festival Nieuwkoop – De ultieme Holland beleving

De molenaar en de tulpenkweker vertellen daar hun boeiende verhaal. Het poldermuseum en de Reghthuystoren kun je voor een paar euro op deze dagen ook bezoeken. Langs de route zijn er diverse deelnemende bedrijven met een aanbod of activiteit. Mis het niet! 

Blijf op de hoogte

Volg het verrassende verhaal van de vier windkastelen in de polder. In de nieuwsbrief, vier maal per jaar, met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram