Molens in rouwstand ter nagedachtenis aan Sjaak Langeslag (1953-2022)

We hebben met verslagenheid kennis genomen van het overlijden van hoogheemraad Sjaak Langeslag op 29 november 2022. Hij was sinds 2015 dagelijks bestuurder van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Sjaak hield zich onder andere bezig met de Molenviergang. Hij was ook een groot liefhebber van onze molens. Bij het vertrek van onze vorige voorzitter Bert Splinter, heeft Sjaak hem nog met mooie woorden toegesproken en daarbij ook onze molens in het zonnetje gezet. Nu aan ons om hem postuum te bedanken voor zijn inzet voor en grote betrokkenheid bij de Aarlanderveense molens. De dagen na het overlijden stonden alle molens van de Molenviergang dan ook in de rouwstand (stand van de wieken) als eerbetoon aan Sjaak. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe bij het afscheid nemen en de periode erna.

Volg Water, Wind en Wieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die vier maal per jaar verschijnt met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram

Groene Hart