Gemeentelijke erepenning voor boegbeeld Bert Splinter

Op 17 mei 2022 heeft de Stichting Molenviergang Aarlanderveen afscheid genomen van haar voorzitter Bert Splinter. Bert heeft maar liefst tien jaar (van 2012 t/m 2022) aan het roer gestaan van onze prachtige stichting en heeft in die periode, samen met het bestuur, veel bereikt. De volledige restauratie van de Bovenmolen, de start van de restauratie van de Middenmolen, bestuurlijke vernieuwing en vooral het opbouwen van de goede contacten met onze convenanthouders en overige relaties. Daarom heeft hij uit handen van burgemeester Spies van Gemeente Alphen aan den Rijn de gemeentelijke erepenning ontvangen. Het voorzitterschap van de stichting is overgenomen door Marjon Verkleij. Lees ook: https://www.studioalphen.nl/…/gemeentelijke-erepenning…/

Volg Water, Wind en Wieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die vier maal per jaar verschijnt met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram

Groene Hart