Tweede paasdag 56e Driemolenloop Aarlanderveen

Op Tweede Paasdag 13 april 2020 houdt de 3-Molenloop- Commissie in samenwerking met de Alphense atletiek- vereniging AAV’36 haar 56e traditionele wedstrijd- en prestatieloop. Tijdens de loop krijgen de deelnemers de mooiste plekjes van Aarlanderveen en omgeving te zien. Door de verschillende afstanden (500m, 2 km, 6,5 km, 10,5 km en 15,5 km) is er voor zowel de beginnende loper als voor de ervaren loper een uitdaging. Een deel van de opbrengsten komt dit jaar ten goede aan het Dorp.

Inschrijvingen
Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in het Dorpshuis te Aarlanderveen. Deelname aan de wedstrijd- en prestatieloop geschiedt op eigen risico. Voorinschrijven is ook mogelijk via: www.driemolenloop.nl

Volg Water, Wind en Wieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die vier maal per jaar verschijnt met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram

Groene Hart