Polderdag 2019

Ontdek hoe mooi het Groene Hart van Holland is tijdens de Polderdag 2019 (Hemelvaartsdag). Kies één van de vijf fietsroutes door de polders van Holland rond de stedenkring Leiden – Zoetermeer – Alphen aan den Rijn. De Route rond Alphen aan den Rijn voert je langs de prachtige natuur, historie van het platteland en natuurlijk langs de Molenviergang in Aarlanderveen.

Molenaar Johan Slingerland, molenaar van de Putmolen (molen 4) vertelt je tussen 10.00 en 16.00 uur alles over zijn molen en waarom hij met niemand zou willen ruilen. 

Meedoen

Om mee te doen hoef je alleen maar op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019) de fiets te pakken en ’s ochtends naar één van de startpunten te fietsen! Daar ontvang je je deelnamebewijs én een routekaart. Iedere route is ongeveer 25 km met zo’n 10 bedrijven om te bezoeken. De startpunten zijn open van 10.00 tot 13.00 uur. De boerenbedrijven sluiten om 16.00 uur. Deelname kost € 3,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar doen gratis mee.

Kies één van de vijf fietsroutes door de polders van Holland.

Volg Water, Wind en Wieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die vier maal per jaar verschijnt met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram

Groene Hart