Wandeltocht langs hoogtepunten Tulip Festival

Op zaterdag 11 mei start de eerste Tulip Walk, een wandelroute van 20 of 25 km langs de hoogtepunten van het Tulip Festival Nieuwkoop. Deze wandeling wordt door VVV Nieuwkoop georganiseerd iswm wandelgoep Wandelend de Winter Door. Leden van de wandelgroep lopen mee en laten onderweg de leukste plekjes van Nieuwkoop zien.

De wandeling start bij VVV Nieuwkoop aan de Noordenseweg 23A. Tijdens de wandeling wordt o.a. een stop gemaakt bij de Reghthuystoren, het Smederijmuseum, de Molenviergang, leuke terrasjes en niet te vergeten de bollenvelden. Het is deze dag ook Nationale Molendag en bij de Molenviergang is er van alles te beleven.

Vanaf 09.45 tot 10.30 uur is het mogelijk om een startbewijs voorzien van 2 waardebonnen te kopen voor € 5,00. Parkeren kunt u bij het VVV of bij Zwembad De Wel in de naastgelegen woonwijk. De bonnen zijn naar keuze te benutten voor een torenbeklimming, museumentree of een heerlijke kop koffie bij de aangesloten horecagelegenheden. Vergeet niet voor de start even te kijken op de website bij het Tulip Festival.

Volg Water, Wind en Wieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, die vier maal per jaar verschijnt met een agenda vol activiteiten.

Volg ons op Facebook, Youtube & Instragram

Groene Hart